Vi erbjuder kvalitetssäkrade material till de flesta applikationer.

 

Formsprutning

Formsprutning är en tillverkningsmetod om kräver precision och kompetens för att skapa slutprodukter av hög kvalitet. Vi på Novoplast är starkt engagerade i att förse formsprutare med högkvalitativt återvunnet plastmaterial, speciellt utformat för att möta de unika kraven och utmaningarna inom denna bransch.

I vårt sortiment av regranulerade plastmaterial för formsprutning finns flera olika alternativ, inklusive polypropen (PP) med olika tillsatser såsom talkblandningar, utformade för att tillgodose de specifika behoven inom formsprutningsindustrin. Med fokus på att leverera formsprutningskvaliteter som kan möta högt ställda krav, säkerställer vi att våra produkter ger enastående formbarhet, dimensionell stabilitet och en finish av högsta kvalitet på slutprodukterna.

Kontakta oss idag för att lära er mer om vårt omfattande sortiment av högkvalitativa regranulerade plastmaterial och hur vi kan skräddarsy en lösning som passar era specifika tillverkningsbehov och mål. Novoplast stöttar både etablerade formsprutare som söker förbättrade återvunna materialalternativ likväl som nya aktörer som utforskar möjligheterna inom formsprutning.

 

Injection-moulding-canva.png

Filmblåsning

Novoplast erbjuder skräddarsydda lösningar för filmblåsning som möter olika kunders behov och krav. Vår process inkluderar kvalitetsprover i vår filmblåsningsextruder för att säkerställa att produkterna fungerar för den typ av kunder vi betjänar. Vi utför mätningar av MFI, labbprover och fuktmätningar för att garantera att våra pellets uppfyller högsta standard.

Vi är stolta över vår förmåga att göra kundspecifika anpassningar beroende på önskemål, såsom att inkludera antioxidanter, slip (för att uppnå specifik friktion), anti-slip-tillsatser och olika färger. Med vår kapacitet på över 5000 ton per år i filmblåsningssegmentet kan vi hantera projekt i olika storlekar och omfattningar.

Vi erbjuder även masterbatch med önskade additiv för att möta kundens krav. Våra anpassningsmöjligheter gör det möjligt att skräddarsy materialet med exakt de tillsatser som efterfrågas.

Oavsett era behov inom filmblåsning, är Novoplast redo att erbjuda skräddarsydda lösningar som möter era krav.

 

 

Rörkvaliteter tillverkade av återvunnen plast

Inom rörtillverkning är valet av material av avgörande betydelse för att säkerställa hållbarhet, pålitlighet och prestanda över tid. På Novoplast är vi engagerade i att erbjuda högkvalitativa rörmaterial tillverkade av återvunnen HDPE (högdensitetspolyeten) och återvunnen PP (polypropen), som är utformade för att möta era krav på kvalitet, pris och hållbarhet.

Kontakta oss idag för att lära er mer om vårt omfattande sortiment av högkvalitativa HDPE- och PP-rörmaterial tillverkade av återvunnen plast och hur vi kan anpassa en lösning som passar era specifika tillverkningsbehov och mål. Med Novoplast som er partner kan ni vara säker på att ert nästa rörprojekt kommer att uppnå nya nivåer av kvalitet och hållbarhet.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer